À propos de

 

 

Chef Cameron Classical French cuisine

Phil Cameron

Chef personnel

Où tout a commencé

Chef Phil Cameron, originally from Ottawa, Ontario is currently the Executive Chef at the German ambassador’s Residence in Ottawa.

Chef Cameron has been cooking professionally for almost 10 years following the professional training he obtained at La Cité Collégial’s Culinary management program concentrating on Classical French cuisine and managing a restaurant. While in College, Chef Cameron started a small catering company called Phil-up My Belly and worked at the Parliamentary Food Production Facility. After college, Chef Cameron worked as a line cook at the Fairmount Château Laurier and was the Chef at a restaurant named  The Vanitea Room for a little over a year.  Chef Jud Simpson then asked Chef Cameron to work at the Parliamentary restaurant as a line cook.

Chef  Cameron worked that job for a year and then accepted the position Executive Chef at the German ambassador’s Residence in Ottawa. He is actively working hard to improve his talents as a Chef, and is teaching a class at La Cité Collégial and volunteering at local non for profit organisations.

 

Faits importants

Prix et reconnaissance

Le chef Cameron est fier d'avoir fait partie de l'équipe culinaire du Canada aux Jeux olympiques culinaires de 2020 en Allemagne et d'avoir remporté la première place aux "Espoirs Culinaires de la Région de la capitale nationale" de 2019.Il est passionn par sa carrière et par l'aide qu'il apporte à l'industrie culinaire. Il est actuellement le jeune chef président de la Fédération culinaire d'Ottawa.

Publications

Prix

Ce que nous offrons

Menus frais du jour

Menus qui varient de saison en saison.

Ingrédients frais

Ingrédients locaux.

Repas savoureux

Repas fraîchement préparés dans notre cuisine certifiée.

Témoignages

Ce que disent les gens

"Un dîner extraordinaire que je n'oublierai jamais"

"J'attends toujours avec impatience notre prochaine visite à Ottawa pour continuer à déguster ces plats extraordinaires"

…Brent Barron

"Phil continue à me surprendre avec des hors-d'œuvre exquis"

“I’ve had the privilege to be served by one of the best chefs I know countless times. The best foods will always be presented by a chef who loves what they do.

…Nic Steski

"Le meilleur de tous les temps

‘’Tu nous a fait la meilleure bûche de Noël que nous ayons jamais goûtée pendant le temps des fêtes.

…Pierre Carré

Heures d'ouverture

Lundi – dimanche
6:00am – 11:00pm

 

Faites une pause.

4 + 2 =

FR
EN_CA FR