Menus

 

 

 

Menu des chefs :

 

Appetizer

Maple Squash and apple purée soup with squid ink tapioca crisp and crème fraîche

Entrée

Pan seared duck with a cherry duck jus, potato pavé, heirloom carrots and parsnip purée

Dessert :

Tarte à la lime (Key Lime) avec coulis de fraises et crème fouettée

Menu italien :

 

Appetizer

Bruschetta on fresh focaccia bread with light pesto, balsamic drizzle and parmesan crisps

Entrée

Fettuccine pasta with a choice of ragu sauce, carbonara sauce or pesto sauce with an oven baked parmesan crusted chicken breast

Dessert :

Biscotti avec gelato au café

Menu végétalien/végétarien :

 

Appetizer

Watermelon gazpacho with balsamic reduction and garlic croutons (feta cheese if preferred) or seasonal fruit and vegetable garden salad

Entrée

Hearty quinoa and vegetable salad with legumes or halloumi for protein (preference required)

Dessert :

Dessert crémeux de chocolat blanc aux noix de cajou avec coulis de cerises

Menu français :

 

Appetizer

Entrée : Soupe à l’oignon gratinée, à l'ail et au fromage suisse en en couplets d'oignons

Entrée

Quiche Lorraine avec une petite salade du jardin

Dessert :

Chocolate ganache pie with cream chantilly’s and salted caramel drizzle

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