Menus
Menu des chefs :
Appetizer
Maple Squash and apple purée soup with squid ink tapioca crisp and crème fraîche
Entrée
Pan seared duck with a cherry duck jus, potato pavé, heirloom carrots and parsnip purée
Dessert :
Tarte à la lime (Key Lime) avec coulis de fraises et crème fouettée
Menu italien :
Appetizer
Bruschetta on fresh focaccia bread with light pesto, balsamic drizzle and parmesan crisps
Entrée
Fettuccine pasta with a choice of ragu sauce, carbonara sauce or pesto sauce with an oven baked parmesan crusted chicken breast
Dessert :
Biscotti avec gelato au café
Menu végétalien/végétarien :
Appetizer
Watermelon gazpacho with balsamic reduction and garlic croutons (feta cheese if preferred) or seasonal fruit and vegetable garden salad
Entrée
Hearty quinoa and vegetable salad with legumes or halloumi for protein (preference required)
Dessert :
Dessert crémeux de chocolat blanc aux noix de cajou avec coulis de cerises
Menu français :
Appetizer
Entrée : Soupe à l’oignon gratinée, à l'ail et au fromage suisse en en couplets d'oignons
Entrée
Quiche Lorraine avec une petite salade du jardin
Dessert :
Chocolate ganache pie with cream chantilly’s and salted caramel drizzle